Loopbaancoaching

"Ik twijfel eraan of ik mijzelf kan kennen" zegt Toon Hermans.

Veel mensen twijfelen. Ze weten dat ze zich niet helemaal op hun plek voelen in hun werk, maar ze denken dat dat er bij hoort. Want wat ze dan wel willen weten ze ook niet. En dus rennen ze maar door.

Maar sta nou eens stil.

Bij jezelf en bij je werk: wie ben jij? en ben je waar je echt wilt zijn? Welke ambitie had je ooit? Wat is er nog van over? En wat is voor jou de belangrijkste waarde in je werk? In hoeverre vind je die nog in je huidige werk? Wat is je passie en in welke baan kun je die vinden? Welke kwaliteiten en vaardigheden heb je en waar kun je die het best inzetten?

Loopbaancoaching en/of -advies biedt veel mensen inzicht in deze vragen.

Loopbaancoaching bestaat bij voorkeur uit een serie gesprekken (2 tot 5 gesprekken is veelal voldoende) maar kan ook online plaatsvinden middels e-coaching. Ook dan lukt het mij om je uit te dagen en aan het denken te zetten met pakkende vragen.


We gaan aan de slag!

Ik werk graag met verschillende werkvormen. Coachen is niet alleen praten. We gaan echt aan de slag! Denk aan testjes of spellen.

Samen gaan we kijken waar jouw vragen en uitdagingen zitten op een manier die bij jou past.

Praktische hulp

Heb je geen behoefte aan coaching of advies, weet je heel goed wat je wilt maar loop je vast op je CV of je sollicitatiebrief? Of zie je op tegen het sollicitatiegesprek? Misschien heb je alleen een elevator pitch nodig: wat is nou typisch jij? En wat moet je die de ander echt vertellen over jou?

Ook daar help ik je graag bij.  

Mail me je brief en CV of oefen het gesprek met me! Je zult zien dat kleine tips of extra oefening al een groot verschil kunnen maken.

Ik werk zowel voor bedrijven als voor particulieren (aangepast tarief).

Neem contact op, ik vertel je er graag meer over. edith@prevaro.nl